PopularnoVideoŽivot

Mlada i mladoženja su očekivali da DJ svira njihovu posebnu pjesmu. Njena sestra je rekla da pogledaju ko je to na vratima

Došlo je vrijeme za vjenčanje brandona i Sare u Sugar Island Barn, Wisconsin. Uzbuđeni par je znao da njihova prijateljica Tammy ima iznenađenje za njih, ali nisu znali o koliko velikom iznenađenju se radi, dok nisu vidjeli šta se dešava. Tammy je znala da će njihov omiljeni bend biti u Osh Koshu, održat će koncert, pa je odlučila da nešto pokuša mjesecima prije vjenčanja. Napisala im je pismo, moleći ih da se pojave na vjenčanju. Pošto je ovaj bend jako popularan, nije se baš puno nadala tome.

U međuvremenu Brandon i Sara su planirali da im DJ odsvira pjesmu “Bless the Broken Road” za njihov prvi ples kao muža i žene. Riječi pjesme su savršeno pričale njihovu ljubavnu priču, te su znali da je to pravi izbor. Prije nego što je pjesma krenula, Sarina sestra, jedina koja je još znala za iznenađenje, uzela je mikrofon. Čak ni osoblje u Sugar Islan Barn nije znalo šta će se desiti. “Nisam baš muzički nadarena, pa će nam trebati mala pomoć da ovo izvedemo za vas,” rekla je. “Uz malo pomoći predat ću mikrofon njima.”

Kako su se vrata otvorila, Sara je počela vrištati od sreće, a Brandon je počeo plakati. “Jedna od najboljih stvari je što su rekli da će se moliti za nas. Zato što brak nije jednostavna stvar, nekako je komplikovana. Mi ćemo se moliti za njih, a oni za nas, i to je zaista savršeno, savršeno iskustvo,” rekla je Sara. pogledajte ovaj video ispod da bi vidjeli kako je izgledalo ovo nevjerovatno iznenađenje.

Pogledajte i ovo