VideoŽivot

Bibliotekarka već 8 godina nije mijenjala svoj izgled. Nećete je moći prepoznati nakon ove transformacije!

Svi smo bili u situaciji da otvorimo ormar i pomislimo kako nemamo šta obući, pogledamo se u ogledalo i shvatimo da nam se ne sviđa naša frizura, niti šminka. Nije loše neke stvari obnoviti svakih nekoliko godina. Kupite neku novu odjeću, izbacite staru, promijenite boju kose.

Uradite to zbog sebe, jer ako izgledate dobro, osjećat ćete se dobro, a ako dugo niste promijenili svoj izgled, možda je sada vrijeme za to. U ovom videu možete vidjeti Wendy koja radi kao bibliotekarka u državi Connecticut, SAD. Ima 49 godina, te se bliži njen 50. rođendan. To je potpuno novo poglvlje u njenom životu, što ju je činilo dosta emocionalnom.

Njena majka je umrla u pedesetim, te joj ovaj rođendan još teže pada. U čast svoje majke želi ući u ovo poglavlje svog života sa pozitivnim stavom. Želi da stekne više samopouzdanja, te da živi život punim plućima.

Došla je u Rachel Ray Show, te je spremna na potpuni makeover. Nije ošišala svoju kosu zadnjih 8 godina, te je odlučila da je ošiša i donira. Kaže da je ljudi znaju po njenoj dugoj kosi, te da ju je zaista strah kako će se osjećati kada je skrati.

Ova promjena je zaista nevjerovatna, a možete je i sami pogledati u videu ispod:

Pogledajte i ovo