VideoŽivot

Mladenka je pronašla “nešto plavo” ušiveno u vjenčanici, a onda ostala u suzama kad je pročitala poruku

Natalie Crockett Jimenez, kao lukava i maštovita majka, odlučila je iskoristiti tradiciju “nešto plavog” na vjenčanju svoje kćeri kao poseban način da odaju počast njezinom preminulom ocu. Vjenčanja su obično emocionalna događanja, gdje suze sreće često prate ceremoniju zavjeta ljubavi i odanosti. Međutim, Natalie je svoju kćer ganula na jedinstven i emotivan način.

Objavljeni TikTok video pokazuje kako je krojačica, na zahtjev majke, ugradio poseban plavi element u vjenčanicu mladenke. Majka je krojačici predala plavu majicu pokojnog oca mladenke, iz koje je krojačica izrezala dio i ušila ga u vjenčanicu u obliku srca.

Emocije su dosegle vrhunac kada je mladenka primijetila plavi komad tkanine u svojoj haljini i upitala majku je li to njezinog oca rukopis. U videu se objašnjava da je majka mladenke pronašla rukopis pokojnog oca u starom godišnjaku i zatim ga dala ušiti u tkaninu. Mladenka je bila duboko dirnuta ovim gestom.

Posebno dirljiv trenutak dogodio se kada je mladenka ugledala poruku njezinog oca ušivenu u haljinu – plavo srce s natpisom “Volim te Natalie, tata”. Ova misao i gesta majke donijele su mladenki suze radosnice, pružajući joj osjećaj prisutnosti i ljubavi svog oca na njen poseban dan.

Pogledajte i ovo