VideoZabavaŽivot

Mladoženja i njegova majka su izveli nevjerovatnu plesnu koreografiju na njegovom vjenčanju

Postoje brojne stvari koje treba isplanirati u sklopu vjenčanja. Treba izabrati boje, cvijeće, hranu, tortu i organizovati milion sitnih detalja, te je to zbog svega toga jako dug i stresan proces. Potrebno je mnogo truda, te zbog toga brojni parovi zaposle osobu koja će im pomoći u svemu tome.

Vjenčanja mogu da budu velika ili mala, ali se na svim vjenčanjima slavi ljubav parova. Bez obzira koliko dugo su ga planirali, uvijek će biti posebno da mladence jer je ono početak njihovog zajedničkog života. Neki ljudi izaberu mala prorodična vjenčanja, dok drugi žele da pozovu cijele porodice i sve prijatelje.

Porodica je jako važan dio svakog vjenčanja. Očevi su tu da odvedu mladu do oltara, te roditelji na taj način mladu predaju mladoženji. Mala djeca rodbine, obično nose prstenje i cvijeće.

Nakon silnog stresa od planiranja vjenčanja i emocija koje dođu do izražaja tokom same ceremonije, svi su spremni da se opuste i zabave. Nakon svega toga slijedi dobra hrana, piće i ples. Jedan od tih plesova je i prvi ples bračnog para.

Neke porodice vole da izađu van okvira tradicije i zahvaljujući njima dobijemo urnebesne videe kao što je ovaj. U ovom videu možemo vidjeti sina sa svojom majkom kako zajedno plešu uz poznate hitove.

Pogledajte ovaj zanimljivi video u prilogu:

Embed Video - Copy and Paste Code

x

Pogledajte i ovo