PopularnoVideoŽivot

Par je stao pred oltar, a onda je mladoženja zgrabio mikrofon i uradio nešto što je naježilo cijeli svijet!

Slušati dobrog pjevača je uvijek zadovoljstvo, ali ono što ga čini zaista posebnim je to kada zapjeva na vlastitom vjenčanju. Kada čujem da pjevač pjeva iz dna duše čak i najobičniju pjesmu na vjenčcanju, jednostavno se istopim.

Ali u videu ispod mladoženja nije pjevao bilo koju serenadu svojoj izabranici, odlučio se pjevati „Hallelujah.“

Ovaj bezvremenski klasik Leonarda Cohena izveo je veliki broj pjevača tokom dugog niza godina. Ali ovog puta mladoženja nije pjevao na engleskom nego na jeziku ljubavi: italijanskom.

Razumijem zbog čega mlada, njene djeveruše kao i većina gostiju na vjenčanju nisu mogli sakriti suze. Ovo je pjesma koja odgovara svim prilikama, bez obzira da li one bile sretne ili tužne. A činjenica da je upravo ova pjesma otpjevana na vjenčanju, na italijanskom jeziku čini je još ljepšom i posebnijom.

Odmah po početku pjevanja svi su osjetili trnce po cijelom tijelu. A ono što se desilo poslije toga je nešto što niko nije očekivao, a najmanje mlada. Ovo je jednostavno prelijepo. Poslušajte i uživajte!

https://www.facebook.com/3.LaMusicaEVita/videos/10154020103812537/

Kako predivna izvedba ove prelijepe pjesme. Ne suzdržavajte se i podijelite ovaj članak ukoliko dijelite isto mišljenje.

Pogledajte i ovo