PopularnoShowVideo

Nastup ove 12-godišnjakinje je natjerao jednog od sudija da se popne na svoju stolicu i da je sluša

Pjesmu koju je originalno napisala i otpjevala Dolly Parton 1973. godine, je snimila Whitney Houston 1992. godine. Riječ je naravno o pjesmi “I Will Always Love You”, i od tada je veliki broj novih i starijih pjevača pjesmu otpjevao na svoj originalni način, ali se niko nije mogao porediti sa glasom koji je imala Whitney Houston.

Niko ne može reći da u svijetu ne postoje talenti. Diana (12) koja se pojavila na “The Voice Kid” bini u Njemačkoj 2017. godine je izvela svoju verziju ove pjesme. Njen glas je poput glasa sirene koja očarava mornare izgubljene na moru.

Cijeli njen nastup je interesantan, i vidimo sve njene emocije dok pogađa visoke note. Sa samo 12 godina očarala je cijeli internet sa svojim surovim glasom koji može dostići nevjerovatne visine.

Kada se kamera okrenula na jednu od sutkinja, možemo vidjeti kako ona stoji na svojoj stolici, dok se neki od njih bore da suzdrže svoje suze. Sve osobe koje su pozorno slušale njen nastup su jasno znale kako se sudije osjećaju.

Iako je Diana izvela svoju verziju pjesme, u nekim trenutcima jasno možemo čuti kao da sama Whitney stoji na bini i pjeva. Iako ona nije pobijedila na takmičenju, zaslužila je da dobije priliku da pokaže svoj glas na nacionalnoj televiziji.

Pogledajte njen nastup u ovome videu:

Pogledajte i ovo