VijestiŽivot

Nevjerovatna rijetkost: Rodila je identične trojke, a oduševiće vas kako ih razlikuje!

Beki Alen, 23-godišnja majka iz Liverpula, donijela je na svijet identične trojke za šta je vjerovatnoća 1:200 miliona – sinove Roka, Romana i Rohana.
trojke-1Sama informacija da Beki nosi trojke bila je veliki šok za nju, a nakon što je došao i rezultat DNK testa i potvrdio da je riječ o identičnim momčićima, njenoj sreći nije bilo kraja. Uprkos tome što su svi spekulisali da su djeca začeta vještačkom oplodnjom, Beki tvrdi da je sve bilo prirodno i upravo zato je šansa da se tako nešto desi jedan na prema 200 miliona.

Ipak, novopečena mama tvrdi i kako nema problem da ih razazna, iako su isti.
trojke-2– Kada su bili novorođenčad, bilo je teško, ali nikada ih nisam pomješala. Svi imaju mladež kod obrva i dok je Romanov malo tamniji od ostalih, Rohan ima jedan i na nozi pa ih tako pamtim. Doktori su ostali u čudu kada su vidjeli da su identični i rekli mi za nevjerovatnu šansu da se to desi – kaže Beki.

Ona se porodila carskim rezom, a prije trojki na svijet je donijela kćerkicu Indijanu.

– Rohan je najglasniji, uvijek nešto viče. Roko je s druge strane potpuno opušten, ali zna da se provodi, dok je Roman sebičan i ne želi da dijeli. Uvijek idu na iste igračke i pokušavaju da dođu do njih prije svoje braće. Indijana ih obožava i nije nimalo ljubomorna, mada mislim da će joj biti teško odrastanje sa tri brata – rekla je ona.
trojke-3Ova tri momka troše 130 pelena na nedeljnom nivou uz četiri kutije maramica, dok im mliječna formula traje oko dva dana, a mašina za veš konstano radi.

Njihov otac Lijam Terni ne živi sa Beki i djecom, ali dolazi da pomogne koliko može, uz Bekinu sestru Loren.

Pogledajte i ovo