in , ,

Zlostavljači je zvali debelom, a onda joj je otac platio plastičnu operaciju kojom je doživjela transformaciju iz korijena

Tom je svoju kćerku Haleigh odgajao kao samohrani otac. Ona se dugo godina borila sa ovisnošću od hrane, što ju je vremenom bacalo u depresiju i frustriralo. Srećom, njen otac je svaki trenutak bio uz nju i pružao joj podršku.

Sa svojih 130 kilograma, više nije mogla stati niti u jedan komad odjeće koji je imala, niti u one koji su namjenjeni punijim osobama. Čak je i jedva vezala pojas u automobilu. Najgore od svega što joj je povećao nivo holesterola u krvi kao i krvni pritisak.

Pored svega toga neprestano su je ismijavali. Razmišljala je i o promjeni škole. Probala je sve moguće dijete, ali rezultata nije bilo.

Sa svoje 23 godine, njen otac je odlučio platiti joj hirurški tretman kojim je doživjela potpunu transformaciju. Kako kaže bio je spreman učiniti sve kako bi ona bila sretnija.

Pogledajte u videu kojim tokom je tekla njena transformacija, te sami donesite zaključak šta mislite o krajnjem rezultatu.