VideoŽivot

Najstarija kćerka je oteta u bolnici- 17 godina poslije mlađa sestra dolazi kući sa nezamislivom istinom

Kao što svaki roditelj zna rođenje djeteta je jedna od najvećih životnih radosti. Tako je bilo i za ovu ženu iz Južne Afrike po imenu Celeste prije skoro 20 godina kada je rodila savršenu malu kćerku.

Ali njena sreća nije dugo trajala, samo tri dana nakon što su ona i njena beba stigli kući iz bolnice, beba je oteta.

Jedan od najgorih osjećaja koji roditelji mogu iskusiti je taj da ne znaju gdje se nalazi i kako je njihovo dijete.

Svake godine, Celeste-ina porodica je slavila rođendan njene kćerke Zephany, i nijedan dan nije prošao, a da se nisu pitali šta se desilo s njom.

Kada je njena druga kćerka, Cassidy, krenula u školu 2015. godine jedna od njenih kolegica se posebno isticala. Nešto joj je izgledalo poznato kod nje, čak su ona i Cassidy bile veoma slične.

Kada se vratila kući iz škole ispričala je majci o njenom čudnom susretu.

Celeste je imala čudan osjećaj u stomaku i otišla je u školu kako bi upoznala djevojku. Nešto joj je govorilo da bi to mogla biti njena davno izgubljena kćerka.

Odnijela je njene slike policiji, koja se složila da trebaju provesti DNK test.

Celeste je bila oduševljena kada su rezultati stigli. Njen instinkt je bio dobar. Nakon 17 godina pronašla je svoju kćerku.

Žena koja je otela Zephany uhapšena je, ali iznenađujuće, Celeste joj je oprostila. Žena je odgojila Zephany sasvim sama i uradila je dobar posao.

Nevjerovatno je to što je Celeste oprostila osobi koja je njen život pretvorila u noćnu moru.

Zephany je odvedena na sigurnu lokaciju dok čeka odluku o njenoj budućnosti. Žena koja ju je otela optužena je za kidnapovanje i čeka je suđenje.

Pogledajte cijelu priču ovdje:

Podijelite ovu izuzetnu priču i nikada se nemojte prestati nadati!

Pogledajte i ovo