VideoZabavaZanimljivostiŽivotŽivotinje

Pas je oduševljen bakinim pjevanjem, ali pogledajte šta se desi kada počne pljeskati

Ovo što radi ovaj zanimljivi psić vjerovatno ima nekog smisla u njegovoj glavi. Toliko je zanimljiv da ga ne možemo nikako ignorisati. U ovom jedinstvenom, predivnom i zanimljivom videu, vidimo malu bakicu u kolicima. Ona je u kući, u trpezariji, dok jedan od članova obitelji snima ovaj zanimljivi trenutak.

Baka pjeva pjesmu na španskom jeziku za jednog odanog člana ove publike. Nije to njen unuk, niti unuka. Ispred nje sjedi niko drugi nego porodični bijeli buldog, Coco. On ne laje, ne kreće se, ne spava, nego radi nešto posve drugačije.

Ovaj neodoljivi pas pleše. Svojim prednjim šapama uspostavlja ravnotežu, a u ovom položaju može da pomijera glavu gore, dole i pleše uz omiljeni zvuk pjevanja svoje bake. Pogledajte kako pomijera svoju stražnju, lijevu šapu pomijera gore, dole, uz ritam pjesme. Također u ritmu muzike i izbacuje i uvlači jezik, uživajući u ovom trenutku gdje baka pjeva samo za njega.

Nakon nekoliko trenutaka, psić ustaje, okrene se i vrati u isti položaj. On uveseljava čitavu porodicu, a naročito svoju baku. Na kraju videa možete čuti smijeh kada pas prestane sa plesom, ustane i izađe. Pogledajte i sami ovaj neodoljivi video u prilogu.

Pogledajte i ovo