VideoZanimljivostiŽivot

Prijatelji iz razreda su odbacili tinejdžerku za Valentinovo. Stariji učenik ih je prekinuo za ručkom da ih nauči lekciju

Aislinn Bowermaster je bila toliko uzbuđena zbog školske proslave Valentinova. Ova dvanaestogodišnjakinja je ostala budna cijelu noć i pekla ukusne kolačiće u obliku srca za svoje drugare iz razreda. Ali ni Aislinn, ni njena mama Kristine nisu mogle predvidjeti u kakvo će se razočarenje pretvoriti taj dan koji je namijenjen za ljubav i prijateljstvo.

Kada je Aislinn došla u školu sutradan, ostala je slomljenog srca jer je shvatila da joj niko iz razreda nije poklonio nikakvu čestitku niti poklon za Valentinovo. Tokom dana, gledala je sve ostale kako razmjenjuju čokolade, slatkiše i ljubavne porukice. Dan je postao još gori kada su je počeli maltretirati zbog njene kilaže. Napustila je školu u suzama i otrčala kući po utjehu koja joj je toliko trebala. Unatoč Kristinom trudu, zaključala se u sobu i odbila da izađe. Bila je potpuno shrvana. Kristin je nazvala svoju najbolju prijateljicu Abby da joj da majčinski savjet. “Kako da je razveselim?”plačući ju je upitala. Abby je prekinula vezu i rekla svom sinu šta se desilo Aislinn… ostalo je prošlost.

U dirljivom videu ispod, Abbyn sin Isaiah posjetio je prijatelje Aislinn u srednjoj školi i prekinuo ih je za vrijeme ručka. Čekao je u kafeteriji pred svima da se Aislinn pojavi da bi joj pokazao koliko je zaista posebna.

Pogledajte i ovo