VideoZanimljivosti

Konačno je pristao da svoj izgled dovede u red, a krajnji rezultat je čak i voditeljicu ostavio u nevjerici!

Nema ništa što više volimo od dobrog preobažaja, i mislimo da najbolji preobražaji poboljšavaju ličnost same osobe više nego što je potpuno promjene. Jedan od takvih preobražaja ćemo vam pokazati danas. Recimo da se i najčupavije mogu dovesti u red.

U ovom slučaju Rachel Ray koristi Kyana Douglasa, frizera poznatih ličnosti, koji će izvesti preobražaj na Kevinu. Prije nego što su mu promjenili frizuru i odjeću, ovaj čovjek nije izgledao loše u bilo kom slučaju, ali nije bio ni uredan.

Kada je upitan o ovom izazovu Kyan je rekao da ako želi završiti šišanje mora to uraditi velikom brzinom, zato što ovaj čovjek jednostavno ima previše kose.

Kada je Kevin izašao da pokaže svoj novi izgled pred publikom, Rachel je rekla da se osjeća “neugodno” zbog rezultata.

Pa šta u vezi sa ovim preobražajem čini da se Rachel osjeća neugodno? Odgovor je jednostavan: ona smatra da ovaj čovjek jednostavno izgleda previše privlačno. “Ne mogu čak ni gledati u njega, toliko me privlači” rekla je Rachel.

Dok je Rachel sklanjala pogled sa Kevinovog novog izgleda, Kyan je rekao nešto što savršeno sumira cijelu transformaciju: “Pronašao sam zgodnog muškarca ispod one silne kose.”

Kyan tvrdi kako ne može preuzeti sve zasluge za ovaj preobražaj. Kosa jeste najuočljivija, ali promjena njegove odjeće predstavlja šlag na kraju torte. Sa tamnim pantolama i bezvremenskim čizmama, tim stilista je bio u mogućnosti da održi njegov rock izgled.

Kyan tvrdi kako ne trebate puno novca da bi izgledali poput pravog muškarca. Sve što trebate jeste da dodate par ključnih detalja. Pored čizama i pantola on preporučuje kožnu bajkersku jaknu. To je ključni dio slagalice koji dopušta osobama koje nisu u fazonu sakoa da izgledaju dobro.

Trebamo napomenuti da je za Kevina još uvijek samo priča. Čovjek nije imao šansu ni da pogleda svoj novi izgled u ogledalu. Svaka osoba koja čini ove preobražaje zna da je najbolji dio posmatranje reakcije osobe koju ćete i vi sigurno željeti da vidite.

Da biste svjedočili transformaciji ovog rockera u njegov novi izgled, pogledajte video Rachel Ray Showa ispod. Kakvu promjenu može učiniti par poteza makazama.

Pogledajte i ovo