PopularnoVideoZanimljivosti

Roditelji su tražili izgubljenu kćerku 24 godine, sve dok jedna žena nije vidjela njenu sliku

8. januar 1994. godine je bio najgori dan u životima Wang Mingqing i Liu Dengying. Dok su bili na svom poslu prodavajući voće u Kini, uz njih je bila njihova trogodišnja kćerka Qifeng.

Sjećaju se da je tržnica bila puna, te da je Wang trebao da razmijeni pare sa mušterijom – ali nije imao ništa. Otišao je do susjednog stola kako bi mogao posuditi novac, ali kada se vratio nazad ostao je šokiran. Njegova kćerka više nije bila tu.

Ovi očajni roditelji su je pokušavali dozivati, te su obišli cijelu tržnicu i pitali su ljude da li su je vidjeli. Niko nije znao gdje je otišla. Proveli su nekoliko godina tražeći je ali sve je bilo uzalud. Obilazili su domove za nezbirnutu djecu i postavljali oglase u novinama da je ona nestala.

2015. godine, Wang je postao vozač taksija te je imao ideju da stavi naljepnicu sa svojom kćerkom u automobi. Umjesto slike Qifeng, Wang je stavio sliku svoje druge kćerke koja je dosta ličila na nju. Imao je osjećaj da bi jednog dana možda čak ona ušla u njegov taksi.

Porodica nije imala sreće sa pronalaskom Qifeng, sve dok jedna policijski crtač nije nacrtao nju kako bi izgledala u trenutnom vremenu. Žena po imenu Kang Ying je bila iznenađena kada je ugledala skeč, jer je znala da treba nešto podijeliti sa tom porodicom. Kang Ying je ustvari bila njihova kćerka Qifeng!

Pogledajte ovu zanimljivu priču u ovome videu:

Pogledajte i ovo