PopularnoŽivot

Ova 24-godišnjakinja je izgubila muža i bebu u saobraćajnoj nesreći, a sada je napisala status koji bi svi trebali pročitati kao upozorenje!

Kristina i Fabian su bili par iz snova još od srednje škole, kada se mlada djevojka zaljubila u zvijezdu nogometnog tima njihove škole. Vjenčali su se 14. novembra 2015. godine.

Facebook/FabianGuerrero

Fabian je radio, a Kristina je pratila svoj san – željela je da postane vizažistica, a u tome je imala Fabianovu veliku podršku. Samo 2 mjeseca nakon što je počela sa obukom, saznali su divne vijesti – očekivali su dijete! Kada su išli na ultra-zvuk, nisu željeli da im doktor kaže spol djeteta, planirali su to saznati kasnije, te organizovati zabavu na kojoj će saopštiti najbližim spol. Zabava je trebala biti 8. augusta, međutim, nisu je dočekali.

Facebook/FabianGuerrero

2. augusta, Fabian, Kristina i njihovo nerođeno dijete su se vozili kući iz Texasa, gdje su slavili Fabianovo dobivanje dozvole za stalno prebivalište, nakon dugog procesa, obzirom da je on iz Mexica.

Facebook/FabianGuerrero

Kristina je vozila, a zadnje čega se sjeća je auto koje skreće prema njima. Krenula je izbjeći nesreću, ali uzalud. Vozilo koje je naletjelo na njih vozila je dvadesetjednogodišnja Shana Elliot, koja je bila pod dejstvom alkohola…

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo