in , ,

Sestre su zauzele pozu na bini a njihov nastup je ostavio publiku u šoku

Njihova koreografija je brilijantna i ono što je sve impresioniralo je definitivno to što plešu savršeno sinhronizovano

Bilo ko ko je odrastao sa bratom ili sestrom zna kako odnosi sa njima ponekad znaju biti jako komplikovani. Oni su vam nešto najbliže u životu, i za razliku od vaših roditelja oni odrastaju u isto vrijeme kada i vi.

Iako smo mi svi individualne osobe sa različtim iskustvima i mišljenjima, oni nas najbolje mogu razumjeti, i znaju tačno o čemu mislimo i kako se osjećamo. Oni imaju dublje razumijevanje o stvarima koje smo mi proživjeli jer smo prošli kroz njih zajedno.

Naravno, postoje i ljudi sa kojima se stalno prepiremo i ulazimo u konflikte. Ponekad kada se previše približimo nekome možemo ih vrlo lako povrijediti. Mi znamo njihove tajne i znamo kako da dobijemo stvari od njih, ali isto tako to i oni znaju.

Plesačice koje se nalaze u videu koji je u prilogu su sestre, i pokazuju upravu tu vezu o kojoj govorimo. One su povezane na takvom nivou da su uspjele pobijediti na takmičenju na kojem su nastupale u videu.

Njihova koreografija je brilijantna i ono što je sve impresioniralo je definitivno to što plešu savršeno sinhronizovano. Dok plešu i izvode zahtjevne plesne korake ne trebaju se ni pogledati da bi vidjele da li jedna od njih kasni u rutini.

Pogledajte njihov nastup u ovome videu: