PopularnoShowVideo

Sestre su zauzele pozu na bini a njihov nastup je ostavio publiku u šoku

Bilo ko ko je odrastao sa bratom ili sestrom zna kako odnosi sa njima ponekad znaju biti jako komplikovani. Oni su vam nešto najbliže u životu, i za razliku od vaših roditelja oni odrastaju u isto vrijeme kada i vi.

Iako smo mi svi individualne osobe sa različtim iskustvima i mišljenjima, oni nas najbolje mogu razumjeti, i znaju tačno o čemu mislimo i kako se osjećamo. Oni imaju dublje razumijevanje o stvarima koje smo mi proživjeli jer smo prošli kroz njih zajedno.

Naravno, postoje i ljudi sa kojima se stalno prepiremo i ulazimo u konflikte. Ponekad kada se previše približimo nekome možemo ih vrlo lako povrijediti. Mi znamo njihove tajne i znamo kako da dobijemo stvari od njih, ali isto tako to i oni znaju.

Plesačice koje se nalaze u videu koji je u prilogu su sestre, i pokazuju upravu tu vezu o kojoj govorimo. One su povezane na takvom nivou da su uspjele pobijediti na takmičenju na kojem su nastupale u videu.

Njihova koreografija je brilijantna i ono što je sve impresioniralo je definitivno to što plešu savršeno sinhronizovano. Dok plešu i izvode zahtjevne plesne korake ne trebaju se ni pogledati da bi vidjele da li jedna od njih kasni u rutini.

Pogledajte njihov nastup u ovome videu:

Pogledajte i ovo