ZanimljivostiŽivot

Skinula je svoju periku na prvom spoju, a reakcija dečka ju je dovela do suza!

Prvi izlasci su prilično stresna iskustva za ljude. Svi se trude ostaviti dobar prvi dojam – i stalno smo pod brigom da li će nešto krenuti po zlu.

Šta će se desiti ako ne budete imali o čemu pričati? Šta ako prospete piće po sebi? Ili ako vaša perika spadne sa glave?

Pa, ovo posljednje nije baš uobičajeno za svakoga, ali jeste za Eve Betts.

eve1

Kada je bila mlađa, stalno su je ismijavali zbog njenog izgleda. Naime, bolovala je od rijetke bolesti koja je bila uzrok opadanja kose. Dugo godina je vodila bitke sa svojim samopuzdanjem.

Potom se pojavila u britanskom show-u “First Dates” u kojem je podijelila jedno od svojih iskustava na prvom sastanku s dečkom. Nije željela kriti od njega svoju tajno, te je odmah odlučila biti iskrena i reći mu da nosi periku. Očekivala je bilo kakvu reakciju od dečka, pa čak i ono najgore.

eve2

No, on ju je ponosno pogledao i uzvratio riječima: ”Nemoj je nastaviti nositi.” Time joj je želio dokazati koliko je posebna i unikatna.

Pogledajte ovaj emotivni video koji je dokaz da istinska ljepota ljudi leži u njihovim djelima i riječima, a ne izgledu.

Pogledajte i ovo