PopularnoVideoVijestiŽivot

Djevojčica je pozirala za sliku sa razredom. 30 godina kasnije, njen zaručnik je pogledao u lijevi donji ugao i ostao zapanjen

2014. godine dvoje tridesetogodišnjaka iz Floride je odlučilo da proba online dating. Kada je Justin vidio Amyin profil na Match.com bio je očaran.

Ona je također bila zajnteresovana za njega. Bilo je kasno čak i kroz njihove prve telefonske razgovore i poruke da postoji hemija između njih.

Na njihovom prvom izlasku, Amy je osjetila da je upoznala svog budućeg muža. “Bilo je kao da ga poznajem čitav svoj život,” rekla je.

Veza je išla odlično i brak je bio neizbježan. Ali nakon godinu dana otkrili su nešto šokantno. Justin je redovno govorio kako mu se sviđa njeno ime, još os vremena kada je bio mali dječak.

Zašto? Dok su bili u predškolskoj on je bio zaljubljen u djevojčicu zvanu Amy. Uvijek su sjedili zajedno, zajedno ručali i igrali se. Čak i nakon 30 godina dobro se sjeća tih trenutaka.

Intuitivno, otišli su svojim kućama i pitali roditelje da pronađu slike iz djetinjstva. Justinova majka je dala Amy 30 godina staru sliku kada je on bio u predškolskom. Bolje ju je pogledala i počela liti suze.

Bajke se zaista ostvaruju. Ako se slažete podijelite ovo sa vašim prijateljima na Facebooku.

Pogledajte i ovo