VideoŽivot

Suprug je vozio brzo jer je njegovoj ženi započeo porođaj, ali policija ga je zaustavila i uhitila

James Reiner je vozio brzo automobil kako bi svoju suprugu dovezao u bolnicu u Chestertonu, Indiana. Njoj je započeo porođaj i vodenjak je pukao. Uskoro je trebala roditi njihovu kćerku. Naravno da je James zbog toga vozio preko ograničenja, pokušavajući je dovesti u bolnicu na vrijeme.

Iza sebe je ugledao rotaciju, ali Dana nije željela da on zaustavi vozilo. Željela je što prije doći u bolnicu, te je on nastavio voziti. James je odlučio da nazove 911 kako bi objasnio o čemu se radi, ali operater mu je objašnjavao da se treba zaustaviti. James je pretpostavio da će ga policija razumjeti i da će im pomoći da dođu do bolnice, ali to se nije desilo. Policajac ga je natjerao da legne na pod, a on se bojao da će ga upucati. Na snimku se čuje da Dana urla od bolova.

On je pokušavao da im objasni situaciju, ali oni su se damo derali na njega jer se nije zaustavio. Nakon 20 minuta, konačno je došla hitna po Danu. Samo 3 minute nakon što su došli u bolnicu, ona je rodila malu djevojčicu. Bebi je pupčana vrpca bila omotana dva puta oko vrata i da nije došla u bolnicu na vrijeme sve se moglo završiti jako loše. Dok je njegova supruga rađala dijete, on je bio uhićen i propustio je rođenje svog djeteta. Više o ovoj priči pogledajte u videu u prilogu:

Pogledajte i ovo