PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Surogat majka je donijela blizance na svijet za jedan par, a nakon mjesec dana došla je nazad po njih

Scott i Amy Kehoe su oduvijek maštali o tome da imaju svoju djecu, ali je njihov put prema trudnoći bio izuzetno težak. Pretrpili su 2 spontana podbačaja i prošli kroz veliki broj IVF tretmana. Na kraju su se odlučili da unajme surogat majku i pronašli su perfektnu osobu za njih po imenu Shelly Baker. Ona je već dva puta do tada bila surogat majka i nije imala problema, a uz to je imala još četvero svoje djece.

U julu 2009. godine, Scotty i Amy su bili oduševljeni kada je Shelly rodila blizance. Ethan i Bridget su bili čudo koje je ovaj par dugo očekivao. Nakon sedmicu dana su otišli na sud kako bi djeca legalno bila njihova.

Tokom procesa na sudu Shelly je saznala nešto što nije prije znala o Amy. Amy je imala mentalnu bolest i manji kriminalni dosije. Shelly je tvrdila da nije znala o tome prije i osjećala je da ona neće biti dobra majka prema djeci koju je ona rodila. Scott i Amy s druge strane su tvrdili da su bili potpuno iskreni sa njom od početka njihovog ugovora.

Shelly je ipak rekla sudijama kako smatra da oni vole svoje blizance, te ih je predala njima. Nakon sljedeće 4 sedmice oni su počeli da se vežu za djecu kada se desilo nešto što nisu očekivali…

Pogledajte ovaj video i saznajte cijelu priču:

Pogledajte i ovo