PopularnoVideoZabava

Svadbeni ples oca i kćerke postao internet senzacija

Muzika, pokreti, trenutak, sve u ovoj situaciji je savršeno.

Ashley Richmond će zauvijek pamtiti svoje vjenčanje iz 2011. godine i to iz jednog posebnog razloga. Naime, ona je sa svojim ocem definitivno zaobišla sve stereotipove koji se vežu za prvi ples mladenke i oca i to prvenstveno zbog odabranih numera: od Beyonce do Motowna, za svakoga je bilo po nešto.

Za kratko vrijeme su imali preko 19 miliona pregleda i nisu uopšte očekivali time steći slavu. Kako i sama kaže prethodno su malo vježbali u sobi i to je sve, a na vjenčanju je priređen spektakl za zvanice mijesajuci nove stilove sa starima.

Beyonce je naime bila neizostavna, jer je iz Houstona i morali su je ubaciti u raspored. Ono što je najbolje od svega je što je Ashley uspjela unovčiti svojih 15 minuta slave. Napravila je web site na kojem mladenke iz cijelog svijeta mogu staviti video snimke plesa sa ocem sa svojim vjenčanja i na taj način iskazati svoju kreativnost. Također, to u velikoj mjeri pomaže budućim mladenkama da učine ovaj dan posebnim na svojstven način.

Ona ih savjetuje od plesnih koraka, do muzike koju bi iskoristile. Također, postoje i važne lekcije za tate. Sve ovo se nalazi na site-u DaddysLittleBride.com i uz to su sve usluge besplatne.

Nevjerovatno je kako je za kratko vrijeme postala senzacija, ali i ekspert za svadbene plesove.

Kapa dolje!

Pogledajte i ovo