VideoZabavaŽivot

Tata je bebi pričao o tome kako “ne treba plakati”. Nekoliko sekundi kasnije njen odgovor je istopio srca mnogih

Slatka mala jednomjesečna djevojčica lijepo ušuškana, imala je neki “problem”. Dugo je plakala, a njen tata je pokušao da je smiri. Mama je snimila ovaj neodoljivi trenutak i na našu sreću ga je podijelila na internetu. Mama je rekla kako se ona smije od svoje prve sedmice. Mnogi ljudi bi to pridodali bolovima u stomaku, ali se ova slatkica jednostavno ne može prestati smijati.

Nakon plača, tata ju je pokušao utješiti. Nagnuo se prema njoj i rekao joj, “Sada moramo razgovarati. Sjedila si tu sasvim mirno i odjednom si počela da plačeš. Moram znati zašto.” Mala djevojčica je pozorno gledala u tatu prije njenog pametnog odgovora. Šta je to ona uradila? Pogledala ga je i slatko mu se nasmijala, kao da mu želi reći da je slatka i da je toga svjesna. Tata joj je dalje rekao, “Znatiželjan sam. Hajde reci mi zašto plačeš. Želim to znati.” Ali ovog puta, ona mu se nasmijala i isplazila mu jezik.

Tata je nastavio sa pitanjima, ali djevojčica je odlutala i gledala u nešto iza njegovog ramena. Zatim je uslijedila zanimljiva rečenica tate. “Sada si odrasla. Imaš skoro 4 sedmice. Nema više plakanja.” Na ovu “zapovijed”, mala je učinila nešto toliko slatko da jednostavno morate pogledati video da bi vidjeli o čemu se radi. Mama se nije mogla prestati smijati. Tata je pokušao završiti razgovor, ali je nastavio dobijati smiješne odgovore.

Pogledajte i ovo