VideoZabavaŽivot

Tata je svoju kćerku nazvao princezom, a njen zanimljivi odgovor je oduševio internet

U jednom trenutku života, svaka djevojčica je željela da bude princeza. Neke zbog bajki, neke zbog Disney filmova, zbog toga što su princeze zanimljive, lijepe i imaju divne haljine.

Tata voli da svoju kćerku JoJo Lomelino zove svojom princezom. Kaže da joj tako poklanja pažnju i pokazuje ljubav, ali ona ima posebna pravila kako je mogu zvati. JoJo ima “teoriju princeza” i drži se toga, ali može li je tata upratiti?

Sve je počelo ovim videom gdje je tata usmjerio kameru u nju, a ona mu govori, “Ne, ne možeš mi govoriti da sam tvoja princeza.”. Tata joj kaže da on želi da je tako zove. Tada Jojo odluči da tati sve objasni, ali prije nego što počne kaže mu da on ne može ništa govoriti.

Prema Jojo, ona nije princeza, jer princeze imaju ljepše haljine. “Ovo nije lijepa haljina, to je normalna haljina. One imaju narukvice koje sijaju, a ja nemam.” Izvini tata, ali njena logika ima smisla.

Također mu objašnjava kako one imaju i trake za kosu koje sijaju. On insistira na tome da se one moraju skinuti kada se kupaju, ali ona je odlučna u tome da se princeze ne kupaju. Te mu pored toga kaže kako mu je rekla da on ništa ne govori. Čak i kada joj tata kaže da je on kralj, te da je zbog toga ona njegova princeza, ona mu odgovori da princeze postoje samo u filmovima.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo