VideoŽivot

Tata je upitao kćerku ‘Gdje ti je brat’, njen odgovor je oduševio mnoge

Kada roditelji dobiju još jedno dijete, često se pitaju kako će nova beba biti prihvaćena. Neka djeca se odlično uklope sa svojim starijim bratom ili sestrom. Ova mala djevojčica obožava svog starijeg brata, njenog zaštitnika. Kako se bučni, žuti, školski bus približava stanici, tata i mlađa sestra sjede u autu i čekaju njenog brata.

Napolju pada snijeg i hladno je, ali u njihom vozilu je toplo. Kada tata uoči školski bus i pita svoju kćerku, “Gdje ti je brat? Gdje je on?”, ona brzo počne gledati okolo pokušavajući da ga nađe. Kada ga konačno ugleda, počne vrištati od sreće. Tata pusti pjesmu kada ugleda njenu reakciju, a ona ne može da se prestane kikotati.

Njeni glasovi su puni entuzijazma jer će konačno biti sa bratom. Iako njega nije bilo jako kratko, dok je bio u školi, njoj je to djelovalo kao vječnost. Ona je toliko sretna i uzbuđena što će vidjeti brata. Brzo otrči do vrata suvozača i na sekundu se nasloni na njih, znajući da će njen brat doći s te strane. Možete čak čuti i kako se tata smije zajedno sa njom. Zaista je preslatka mala princezica. Srećom tata je snimio ovaj video kako djevojčica dočekuje svog brata, vjerujemo da se ni vi nećete prestati smijati nakon što ga vidite.

Pogledajte i ovo