ShowVideoZabava

Tinejdžer nevjerovatnog glasa otpjevao je Elvisov klasik, te oduševio publiku i žiri

Ne možete dobiti naziv “Kralj Rock’N’Rola”, ako niste stvorili najbolju muziku tog vremena, a taj naziv je Elvis Presley definitivno zaslužio. Jedna od omiljenih pjesama njegovim fanovima je “Can’t Help Falling In Love”, a da bi ona nastala bilo je potrebno uložiti puno rada i dati svoje srce i dušu za tu stvar.

Raffi Arto (16) u emisiji The Vocie France dao je sve od sebe kako bi imao dobru izvedbu. Zaista je odlučan u tome i očito je da će njegova izvedba biti fenomenalna. Uz to što pjeva jedan stari klasik, uporedo ga i predivno svira na klaviru.

Njegova izvedba je zaista fenomenalna, uspio je zadržati svoj autenični glas, ali je dodao dovoljno Elvisovog, te ćete se odmah zaljubiti u ovu njegovu verziju. Čim ga čujete shvatit ćete da pjeva ovu pjesmu iz dubine srca. On je samo tinejdžer, ali je nekako uspio svojim nastupom da nam prenese iskustvo i emocije. Obratite pažnju i na njegovu kosu, zaista je nevjerovatna.

Zasigurno je imao veliku tremu, jer ipak je morao izaći pred milione ljudi. Klavir svira od djetinjstva, ali ipak je to malo teže u ovakvom takmičenju, jer mora da oduševi veliku publiku i zahtjevni žiri.

Pogledajte i sami njegov odlični nastup u videu u prilogu:

Pogledajte i ovo