PopularnoVijestiŽivot

Ova tinejdžerka je svima očitala lekciju nakon što je izgubila kosu boreći sa protiv raka!

Ova mlada djevojka je svima pokazala da ne treba žaliti za bilo čim u borbi protiv teške bolesti. Naime, dokazala je da žena može biti lijepa i bez kose.

Andrea Sierra Salazar je 17-godišnjakinja i model koja je oboljela od raka. Njena dijagnoza je uzrokovala opadanje kose.
djevojka-rak-model-1Njena majka kaže da se u potpunosti posvetila modelingu jer želi iskoristiti svoje vrijeme budući da ne ide u školu.

djevojka-rak-model-2To je upravo i uradila. Od svoje 13. godine se bavi time i nakon što je izgubila kosu, primjetila je da većina djevojaka koje imaju isti problem kao ona, gube samopouzdanje zbog toga.
djevojka-rak-model-3“Ja im samo želim pokazati da nas fizički atributi ne definišu – ono što je istinski značajno je unutrašnja ljepota. Ako ste ljubazna i dobra osoba, i ako tretirate druge na takav način, to je ono po čemu vas trebaju pamtiti.”

djevojka-rak-model-4I sama je imala iste probleme na početku, ali vremena se ponosila svojim izgledom umjesto da se stidi. Ova djevojka je zaista vrijedna svake hvale.

Pogledajte i ovo