PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Veteran je tokom rata upoznao ženu. 50 godina kasnije je otkrio da je krila veliku tajnu od njega

Nakon što je svoj život posvetio vojsci, veteran Gary Barnes (78) saznao je nešto što nije znao tokom čitavog života. Nakon brojnih medalja i nagrada tokom godina njegovog služenja, Gary je konažno kod kuće. Često misli o godinama kada je želio da ima djevojku, ali je način njegovog života to načinio ekstremno teškim. Kako je putovao morima, služenje zemlji bi obično stalo na put tome. Nikada nije znao ko će željeti da ga vidi, naročito zbog toga što je prošlo 50 godina.

Dok je veteran Gary Barnes sjedio sam kod kuće, jedna žena ga je tražila, ali ne bilo koja žena, nego ona čije je srce žudjelo za njim. On nije znao da ga je ona tražila 40 godina. Kada je najmanje očekivao ona ga je pronašla, sa čudnim zahtjevom. Emocije su bujale kada je čuo čuo taj zahtjev, jer je znao da njegov odgovor može promijeniti ostatak njegovog života. Nije mu trebalo dugo da odluči šta će uraditi, pa joj je rekao sve što misli i njegov život se definitivno potpuno promijenio. Smiješno je pomisliti na to da jednog dana, jedan poziv i jedna osoba mogu promijeniti tvoj život, ali ova žena je to definitivno mogla.

Znatiželja i ljubav je spojila ovo dvoje ljudi nakon 50 godina. Veteran Gary je jedan dan otišao na aerodrom i samo jednim pogledom je shvatio koliko je voli svo vrijeme. Ne možete propustiti njegovu reakciju kada je vidi i kada oboje shvate da nikada nije prekasno da nekome kažete kako se osjećate ili šta vam znači. Otkrijte ko je ova žena u videu ispod i spremite se za iznenađenje.

Pogledajte i ovo