VideoZanimljivostiŽivot

Vojnik je požurio kući kako bi dočekao svoju novorođenu kćerku. Kada je ušao u bolnicu ostao je iznenađen

Trenutak kada postajete roditelj je magičan za sve ljude ovoga svijeta. To je također trenutak kada se vaš život potpuno promjeni.

Mnogi ljudi smatraju da su spremni za taj dan, ali nikada ne znate koliko vas taj događaj može iznenaditi. To je bio slučaj za Jake Osbornea koji se vratio sa dužnosti iz Afganistana.

Jake i njegova žena Chelsea su bili iznenađeni kada su saznali da očekuju svoje prvo dijete. Nažalost, nakon samo mjesec dana nakon tih divnih vijesti, Jake je morao ići u Afganistan. Ovo je značilo da će propustiti rođenje svog djeteta.

Kao žena vojnika, Chelsea je navikla da on ne bude prisutan tokom porodičnih događaja. Kada je došao dan poroda, otišla je u bolnicu bez njega. Njegova sestra i Chelseaina porodica su joj se pridružili kako bi joj pružili podršku.

12. maja Jakea je probuio komandir. Rekao mu je da spakuje svoje stvari i da se spremi da ide kući. Jake je ostao bez komentara.

Poslan je kući prvim avionom, ali na putu kući je dobio poziv od Chelsea koji mu je kompletno promjenio život. Njegova kćerka ga je već čekala.

Bez obzira na to ko ste i čime se bavite, neke stvari vas potpuno izbace iz takta. Pogledajte samo njegovu reakciju kada je ušao u bolničku sobu svoje žene i upoznao svoju kćerku.

https://youtu.be/x438vFOOYlc

Podijelite ovu priču sa vašim prijateljima i porodicom kako bi i oni vidjeli ovaj divan trenutak.

Pogledajte i ovo