VideoVijestiZanimljivosti

Čovjek se vozio kroz susjedstvo, a onda ugledao nešto na ulici što ga je ostavilo u nevjerici!

Jako je teško biti roditelj, a svaki roditelj ponekad napravi neku grešku. Sve što treba je da na nekoliko trenutaka okrenete glavu i stvari mogu krenuti u pogrešnom smjeru. Jedna majka nije primjetila da se njena beba probudila i da je izašla napolje.

Primjetio ju je jedan od susjeda koji je išao kući, i snimio je čitavu situaciju.

U početku je bio šokiran, ali je onda postao jako ljut. Kaže kako je njegova žena zaustavila njihov džip, a beba se okrenula i počela mahati. Krenuo je prema njoj i počeo je galamiti, pitajući čija je beba. U tom trenutku se pojavila i bebina majka. Srećom dijete je bilo sigurno.

Niko nije shvatio da bebe nije bilo, a kada je majka izašla na ulicu, rekla je kako je mislila da dijete spava. On joj je dao dijete i pozvao policiju. Dijete je vraćeno majci, ali čovjek koji je sve snimio nije bio zadovoljan. Smatra kako je dijete moglo udariti auto ili ga je neko mogao oteti, a oni ništa o tome ne bi znali.

Nakon što se smirio, objasnio je zašto je bio toliko ljut. Rekao je kako je činjenica da svaki dan viđamo djecu na ulici, ali ne ovako malu i mladu djecu. Smatra kako su djeca najveći dar u životu i da o njima treba voditi računa.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta se desilo:

Pogledajte i ovo