PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Žena je pronašla svog biološkog oca nakon 34 godine traganja, došlo je do velikog preokreta koji nije očekivala

Kerry Saucedo je odrasla u voljenoj obitelji, ali duboko u sebi je znala da ne izgleda kao ostali u porodici. Ispostavilo se da je njena mama imala kratku vezu sa čovjek čije puno ime nije znala. Nije znala da je trudna sa Kerry dok nije izgubila kontakt sa njim i počela da živi drugi život sa mužem u drugoj državi- Kerry se uvijek pitala da li izgleda kao njen tata, šta je naslijedila od njega. Osjećala je da nešto nije uredu, kao da je pola nje nedostajalo.

Kada je odrasla, odlučila je da poduzme nešto povodom toga. Godinama je tražila svog biološkog oca i kada ga je konačno pronašla sve se promijenilo. Uradila je DNA testiranje da bi joj to pomoglo da nađe čovjeka sa kojim dijeli gene. Rezultati testa i neka pretraživanja na Facebooku dovela su je do tetke za koju nije ni znala da je ima. Kada ju je kontaktirala, upozorila ju je da joj vjerovatno neće vjerovati, te da je njen brat Mark Kerryn tata. Kada su se Mark i Kerry sreli, nije sve baš išlo kako je ona očekivala.

Mark nije sumnjao u to. Bio je oduševljen kada je saznao da ima kćerku. Čak joj se i izvinuo što nije bio uz nju tokom njenog odrastanja, što je nije znao protekle 34 godine. Kerry je bila presretna kada je shvatila da on stvarno želi da bude njen tata i da nadoknade svo izgubljeno vrijeme. Ali onda je Mark uradio nešto toliko zapanjujuće da je Kerry bila šokirana. Nije mogla vjerovati da bi joj to uradio. Saznajte šta se desilo sa njima nakon što su se upoznali…

https://youtu.be/7eMZ_PIObWo

Pogledajte i ovo