ShowVideo

Žena sa farme je izašla na scenu i oduševila žiri svojim nevjerovatnim glasom, ali Simon je ipak rekao “ne”

U životu treba raditi stvari koje ispunjavaju našu dušu. Nije važno koliko imate godina, odakle ste ili šta imate u životu. Život je kratak i ne treba dopustiti da ne ispunite svoje snove. Srećom, Jacqueline Faye je dobila šansu da joj se ispune snovi.

Jacqueline (53) živi na farmi, daleko od grada. Ima kokoške, patke, konja i Davea, pauna koji ima prijatelja Chaza, bijelog pauna koji voli da napada svoju sjenu. Udata je za Bobbya koji se kod kuće brine o svim životinjama dok je ona na X faktoru.

Otpjevat će pjesmu “You’re My World” od Cilla Black, te se nada da će oduševiti žiri. Ipak, u startu žiri se dvoumi i ne izgledaju baš zainteresovano. To nije ni bitno, jer je Jacqueline već došla ovdje i odlučna je da ispuni svoj san.

Na početku niko nije oduševljen, ali kako njena izvedba napreduje promijenila je mišljenja žirija. Na kraju pjesme, svi se slažu da je zaista nevjerovatna. Svi osim Simona su joj rekli da. On joj je rekao: “Kada si izašla na scenu, pomislio sam da si možda pogriješila takmičenje i mislio sam da ovo neće baš uspjeti, te i nije bilo baš uspješno.” Srećom, Simon se šalio, te joj je i on rekao “da”. Mislim da su mnogi ljudi znali da se radi samo o šali.

Pogledajte njenu nevjerovatnu izvedbu u videu ispod:

Pogledajte i ovo