VideoZanimljivosti

Žena se okliznula na ledu, ali ljudi ne prestaju pričati o “heroju” koji je istrčao iz auta da je spasi

Kamera u autu vozača je snimila trenutak kada se žena okliznula na ledu i nevjerovatna osoba je priskočila u pomoć. Možete samo zamisliti kako je srce ovog čovjeka zaigralo kada se žena okliznula i pala trenutak prije nego što će on tu proći. Kočenje je opasno na putu koji je prekriven ledom, ali ipak uspio je usporiti na vrijeme. Žena se borila da se ponovo podigne na noge, ali nije znala da će se desiti nešto što je najmanje očekivala.

Nesreća je bila što je pala na ledu, ali se onda pojavio heroj. Kamera je snimila pad, ne samo pad nego i krajnje spašavanje. Osoba koja je bila u autu ispred osobe koja je sve snimila je odmah izašla iz auta. Čovjeku u sutu sa kamerom ovo je bio onaj trenutak kada ne vjerujete svojim očima. Žena u mogućoj opsanosti, heroj u šokantnom odijelu i trenutak kada se vide. Ovo je bio trenutak koji vozač sigurno neće zaboraviti.

Ako ste ikada imali priliku da svjedočite djelu dobre osobe, to su sigurno bile normalne osobe na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ovaj dobročinitelj je od glave do pete bio obučen u poseban kostim. U par sekundi, ženin pad se pretvorio u scenu u kojoj heroj priskače u pomoć da je spasi. Pogledajte video ispod da vidite o čemu se radi:

Pogledajte i ovo