VideoŽivot

42-godišnjakinja je postala mama po četvrti put ali kada je vidjela svoju kćerku doživjela je slom

Iščekivanje rođenja djeteta može dovesti do mnogih pitanja svakog roditelja. Naprimjer, mnogi žele znati spol i zahvaljujući ultrazvuku to je moguće. Iako se spol može otkriti, postoje mnoge stvari koje ne možete znati dok se beba ne rodi. Naprimjer kako će beba izgledati.

Helena i Yuri Spengler su bili zajedno od osnovne škole, vjenčali su se ne tako dugo nakon završetka.

Od tada su dobili troje predivne djece, iako su pokušavali dobiti još jedno, zbog nepoznatog razloga izgledalo je da četvrto nikada neće uspjeti.

18 godina nakon toga. Helena i Yuri su dobili šokantne vijesti, izgleda da je Helena bila trudna po četvrti put, sa svojih 42 godine. Tada ona nije bila samo majka nego i baka. Bez obzira na to oni su bili oduševljeni.
Trudnoća je prošla bez problema i ultrazvuci su bili normalni.

Njihova kćerka, Darina, je ipak odlučila doći na svijet jedan mjesec ranije.

Nikada dosad nisam čuo da je majka uživala u porođaju ali bez obzira na to većina opisuje porođaj kao jedno nezaboravno i predivno iskustvo.Kada se Darina rodila doktoru su bili bez riječi, iznijeli su bebu iz sobe i Helena nije imala prilike ni da vidi svoje novorođenče.

Kada se situacija smirila i Helena se oporavila tražila je da vidi svoju kćerku.

Sestre su izgledale nervozno i oklijevale su, te su pitale Helenu još jednom je li sigurna da je želi vidjeti. Darina je bila slaba i trebala je biti u inkubatoru kako ne bi imala zdravstvenih problema.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo