VideoVijestiZanimljivostiŽivot

Otac uočio da se sa djetetovim licem dešava nešto čudno, a kada je proguglao simptome, hitno je otrčao do supruge!

Jackie i Olin Arnold su bili veome uzbuđeni prije nego što će dobiti prvo dijete i to sina. Sve je bilo odlično do trenutka kada su ga doveli kući. Ovaj par iz Georgije je naime uočio da se sa bebom dešava nešto što ne izgleda uobičajeno.

Dječak Logan je prije svega izgledao potpuno drugačije u odnosu na ostale bebe. Crtama lica je dosta podsjećao na odraslog čovjeka. Nakon 10 dana je odbijao jesti, te su ga smjesti odveli ljekaru, ali nisu mogli utvrditi tačan uzrok njegovog stanja.

Očajnom ocu Olinu nije preostajalo ništa drugo nego da na Internetu pretraži uzroke ovih simptoma. Zabrinuo se kada su se oni poklopili sa čak tri genetska poremećaja. Olinova pretraga se nije završila na tome. Kako je pretraživao fotografije djece koja imaju slične poremećaje, naišao je na djevojčicu iz Irske koja je izgledala kao da je Loganova sestra bliznaka. Odmah je zgrabio suprugu za ruku kako bi joj pokazao fotografiju. Zanimljivo je bilo ito što su oboje imali isti poremećaj koji je bio toliko rijedak da ljekari uopšte nisu znali o čemu je riječ.

U videu pogledajte nastavak priče i rezultate do kojih su ovi zabrinuti roditelji došli daljim istraživanjima.

Pogledajte i ovo