VideoZanimljivostiŽivot

Djevojčicu sa cvijećem je bilo strah da prođe do oltara, svi okupljeni su se oduševili kada je kum spasio dan

Vjenčanja su jako zanimljiva – i gosti i mladenci se mogu složiti da u tome ima nešto posebno za sve. Možete biti centar pozornosti kao mlada i mladoženja i uživati u svoj pažnji i u trenutku kada trebate reći “Da” ljubavi vašeg života. Ili kao gost, možete uživati u plesu ili jednostavno u tome što ste dio ovog bitnog trenutka u životu dvoje ljudi.

Ipak, dan vjenčanja je nešto što može biti uznemiravajuće za sve prisutne. Mlada i mladoženja će očigledno biti nervozni, ali ne možemo kriviti ovu malo djevojčicu sa cvijećem koja je također malo nervozna.

Video počinje sa njenom mamom koja je dovodi do početka prolaza između redova u crkvi te je tu ostavi. Djevojčica je vjerovatno mislila da će je mama pratiti, dok nije primjetila da nije tu uz nju. Odmah se okrenula nazad da vidi šta do zadržava njenu mamu.

Ovo okretanje naprijed nazad se desilo par puta dok neko nije shvatio šta se dešava de priskočio da bi spasio ovaj trenutak.

Kum je pomogao djevojčici da dođe do oltara, jednostavno tako što je bio uz nju i nije je ostavio samu, čak je i bacao cvijeće okolo. Zaista urnebesno.

Pokrenite video ispod da bi vidjeli cijelu situaciju.

Pogledajte i ovo