VideoVijestiZanimljivostiŽivot

Majka četvero djece je zbog male greške doživjela strašnu povredu. Sada je poslala poruku upozorenja svim ženama!

Prije nego što većina ljudi ode kod mehaničara, mnogi od njih pokušaju da riješe probleme sa autom bez profesionalne pomoći. Misleći da sama može riješiti situaciju, majka četvero djece Alon Abare odlučila je da upravo to uradi. Upalila je auto, turirala motor, a zatim je podigla haubu. Nije imala pojma da jedna obična greška može tako promijeniti njen život. Sada Alon govori o tome što joj se desilo i upozorava druge da obrate pažnju na stvari koje je ona predvidjela. Ovo je lekcija koju svi trebamo zapamtiti.

Sve je počelo tako što je Alon primijetila da ima problem. Nije imala viška novca da troši na skupe odlaske kod automehaničara, te je Alon otvorila haubu i zavirila unutra. U trenutku njena glava je povučena prema dole i osjetila je neviđenu bol. Srećom, njena djeca su čula vrisku i plač te su izjurili iz auta da je spase. Bez njihove brze reakcije, velika je šansa da bi Alon umrla od povreda. Odmah je završila u bolnici gdje su joj doktori rekli da je učinila pogrešku koja ju je mogla koštati života. O ovome uopšte nije ni mislila prije nego što je pogledala pod haubu – a to je toliko bezazlena stvar o kojoj želi upozoriti druge žene prije nego što je prekasno.

Sada Alon ide na brojne operacije i transplantacije da bi joj pomogle da se vrati u prijašnje stanje. Njena mala greška ju je koštala hiljade dolara kroz medicinske račune, njena djeca su zamalo ostala bez svoje mame, a autu je trebalo još više popravki nakon toga. Pogledajte i sami ovaj video da bi vidjeli šta se desilo Alon i shvatite to kao veliko upozorenje, da ne bi i vi napravili ovu grešku. Ušteda nekoliko dolara nije vrijedna riskiranja svog života.

Pogledajte i ovo