VijestiŽivot

Majka se vratila do automobila nakon posjete Djeda Mrazu sa svojim sinom, zatim je pronašla užasnu poruku koja joj je slomila srce!

Sve što je Garrett Coyne želio jeste da posjeti Djeda Mraza u tržnom centru u Pennsylvaniji. Kako je to jedan od najvećih tržnih centara u Americi, pronaći parking je zaista teško, pogotovo tokom praznika. Njegova mama Nancy nije puno razmišljala i parkirala se na mjesto za ljude sa invaliditetom.

Neko je primjetio šta je uradila, i kako je porodica odšetala u tržni centar bez problema. Ovaj potpuni stranac je odlučio stvari uzeti u svoje ruke, ali u jako lošem smislu.

Kada je Nancy sa porodicom završila posjetu Djeda Mrazu, u povratku prema automobilu je primjetila nešto crveno na njenim prozorima. Kada je prišla vratima, vidjela je nešto što joj je slomilo srce.

Bez obzira na to gdje otišli, uvijek možete naići na ljude koji nemaju nikakav problem da zabijaju svoj nos u vaš privatni život. Nažalost, ova osoba je mislila da zna o čemu je riječ, te je odlučila da “očita” lekciju Nancy jer je parkirala na mjestu za invalide.

Koristeći crveni karmin ova osoba je ispisala: “Ti nisi hendikepirana”.

To je naravno istina kada je Nancy u pitanju, ali njena porodica ima pravo da koristi ta parking mjesta, iako razlog za to nije baš uvijek očigledan. Možda ova zlobna osoba smatra da su hendikepirane osobe samo one koje koriste kolica.

Facebook/Chris O’Connell Fox 29

Nastavak na sljedećoj stranici…

Next

Pogledajte i ovo