PopularnoVideoZanimljivosti

Mlada je ostavila prazno mjesto za svog preminulog sina. Rasplakala se kada je čovjek došao i sjeo na njegovo mjesto.

Becky je doživjela najgoru noćnu moru svih roditelja. Sa samo 19 godina, njen sin Tristan je preminuo. Kao i svi koji prođu kroz to, osjećala je ogromnu bol i tugu. Nastavila je sa svojim životom, gurajući bol i patnju od sebe, te je čak našla i ljubav svog života.

Kelly, čovjek kojeg je upoznala, osjetio je količinu njene boli i na da njihovog vjenčanja uradio je nešto nevjerovatno u čast njenom preminulom sinu. Činjenica da će on propustiti taj prelijepi dan je bila zaista teška. Kelly je pokušavala sakriti tugu što je bolje mogla.

Desilo se nešto nevjerovatno. Tristan je pronašao način da sa svojom mamom i njenim novim mužem provede ovaj predivni dan. Nekoliko trenutaka prije nego je ceremonija trebala početi, saznali su da je tu neko ko želi da upozna Becky. Prišao joj je mladi čovjek po imenu Jacob. Zahvaljujući njenoj velikodušnoj donaciji Tristanovih organa, srce njenog sina kucalo je u njegovim prsima. Ona i njen sin su mu podarili život. Taj dan, dio njenog sina je bio prisutan – čak je upotrijebila stetoskop da posluša njegovo srce.

Naravno svi prisutni su se rasplakali. Pogledajte ovaj dirljivi video ispod i podijelite ga:

Pogledajte i ovo