PopularnoVideoZanimljivostiŽivot

Par nije imao novca da plati račun u restoranu, a konobarica nije imala pojma kakvo su joj iznenađenje pripremili!

Osoblje u restoranima je najmanje cijenjeno i najslabije plaćeno. Kao što možete zamisliti, nije lagano cijeli dan udovoljavati gostima.

Rad za napojnice nekada izgleda kao da radite za kikiriki. Noge ih stalno bole od brojnih sati stojanja.

Shelsea Roff je konobarica u Spring St. Smokehouse i iako uvijek ima osmijeh na licu, postoje gosti koji je rasplaču, naročito kada joj kažu zašto neće dobiti napojnicu. Ako iko zaslužuje pauzu onda je to Chelsea.

Ova mlada žena je odgojila svoju sestru, dok je i ona sama bila dijete, borila se sa poremećajem u ishrani i također vodi neprofitnu organizaciju koja pomaže ljudima da nadvladaju poremećaje u ishrani kroz jogu. Iako se bori finansijski, prema osmijehu na njenom licu možete reći da je unutra zaista sretna osoba.

Chelsea je čak ostala smirena i kada joj je par ljubazno rekao da imaju novca dovoljno samo da plate svoj obrok, te da nemaju ništa za njenu napojnicu. Iako se oslanja na napojnice da bi platila svoje račune, pokazala je suosjećanje prema njima.

Kada joj je par ponudio nevjerovatnu alternativu za napojnicu, ostala je šokirana. Ranije tog dana, neko je ostavio veću svotu novca na njenom stolu, što je ona odmah željela podijeliti sa ostalim kolegama.

Chelsea nije znala šta se dešava sa njenim gostima tog dana. Ovo je bila pozitivna šala u kojoj je Chelsea plaća unaprijed na više načina. Izgubila se kada je saznala istinu.

Pogledajte video ispod da vidite da je Chelsea imala najbolju smjenu.

Pogledajte i ovo