Vijesti

Stranac ju je uhvatio za stražnjicu, a sada se slika njene osvete širi internetom

Žene su prečesto žrtve seksualnog zlostavljanja u noćnim klubovima i na festivalima.Takve stvari su neprihvatljive i niko ne bi trebao da se plaši da će biti zlostavljan u toku svog izlaska.

Momci koji uznemiravaju djevojke često prođu nekažnjeno, a i mnoge žene je strah prijaviti takav incident. Ali 32-godišnja Krystal Olsen iz Arizone nije jedna od njih.

Nakon što ju je nedavno u jednom klubu momak uhvatio za stražnjicu, ona se odlučila za slatku osvetu!

Kada je Krystal osjetila ruku tog stranca na njenoj stražnici bila je iznervirana. Ali umjesto da pobjegne od njega ona se okrenula i uhvatila ga za ruku.

Odvela ga je sve do izlaza, gdje su se nalazili izbacivači. Na putu do izlaza momak se pokušao osloboditi i odgurnuo je Krystal, međutim ona je bila dovoljno jaka i nije mu dopustila da pobjegne.

Nakon što ga je izvukla do ulice, pozvala je policiju i rekla im šta se desilo. Također je i slikala tog napasnika te je slike kasnije objavila na Twitter-u.

Iznad slike je napisala: „Ovaj momak me zgrabio za stražnjicu. Izvukla sam ga napolje iako me gurnuo na zid. Plakao je kao mala curica kada ga je policija uhapsila.“

Slika je na Twitter-u ubrzo postala popularna, te je 350,000 ljudi označilo da im se slika sviđa, a podijelilo ju je nešto više od 80,000 ljudi. Većina njih je podržala to što je uradila, dok su neki napisali da je pretjerala. Čak je nekoliko njih napisalo da je ona kriva za napad na momka.

Ja mislim da je njena reakcija bila savršena. Taj momak će sigurno dobro razmisliti sljedeći put kada bude htio dodirivati djevojke. Podijelite ovaj članak ukoliko mislite da je Krystal uradila pravu stvar!

Pogledajte i ovo