VideoZanimljivosti

Tata je dotakao mamin stomak, a zatim je zgrabio kameru i snimio nevjerovatan trenutak

Mama i tata su bili spremni da dočekaju svoju bebu u porodicu, a sa samo 2 sedmice do termina porođaja, mogli su samo odbrojavati dane do tog trenutka. Međutim, kada je mama osjetila pomjeranje u stomaku, rekla je tati da uzme kameru kako bi snimi nešto sasvim divno.

Iako se većina majki u 38. sedmici već sprema za porođaj, bebe se još uvijek razvijaju u njihovom stomaku. U tim trenucima one još uvijek razvijaju svoj mozak i pluća, te se odmaraju pred veliki dan. One su tako blizu da dođu na ovaj svijet da njihovi roditelji s nestrpljenjem čekaju da ih drže u svojim rukama.

Ukoliko se bebe dosta kreću u stomaku, to je znak da još nije vrijeme za porođaj. Međutim ako majke primijete promjenu u načinu na koji se beba kreće u stomaku, trebale bi odmah potražiti pomoć od svog doktora.

Ova majka je jako blizu poroda, ali uživa u svakom trenutku trudnoće. Od čudnih potreba za hranom, otečenih nogu i neprospavanih noći, zna da je to sve povezano sa zdravljem njene bebe.

Kada su ona i njen muž primjetili kretanje u njenom stomaku, odmah su zgrabili kameru i zabilježili nevjerovatan trenutak.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

Pogledajte i ovo