VideoZanimljivostiŽivot

Trojke znaju da je vrijeme za jelo, majka je imala sreće da snimi trenutak koji nikada neće zaboraviti

Majka je rekla svojim sinovima da je vrijeme za jelo, ali oni su prije toga morali obaviti nešto bitno. Ovi neodoljivi dječaci Brandon, Christian i Aiden su gledali pažljivo kako stavlja njihove flašice.

Želja za hranom je bila jaka, ali su morali znati kako da dođu do njih. Prije nego što je majka shvatila, oni su se borili između sebe za obrok na način koji će nju uvijek nasmijavati.

Rođeni sa urođenom željom za pobjedu, ove trojke su smislile svoj plan kako doći do obroka, zanimljivom igrom. Iako nisu dovoljno odrasli da postave pravila koja mogu razumjeti, ipak mogu shvatiti na neki način na šta se ta igra svodi.

Mama je sa čuđenjem gledala kako oni počinju puzati i praviti sami svoju igru. Počela ih je podupirati i tako u njima probudila još veću želju za pobjedom.

Podupirući ih u njihovoj borbi za krojnju nagradu, svjedočila je igri koju nikada neće zaboraviti. Bilo je to jako zanimljivo i drago nam je da je uspjela snimiti njihovu ambicioznu borbu za obrokom.

Vanessa je sretna majka ovih trojki. Također je njihov najveći fan.

Čujte ovu mamu kako podupire svoje sinove. Način na koji ovi dječaci ubrzaju u puzanju na podu će vas zadiviti.

Izgleda da ako zaborave da idu prema flašicama, oni su jako udubljeni u trku između njih.

Pogledajte ovu neodoljivu igru u preslatkom videu ispod. Mama im je također pustila muziku. Nećete moći gledati ovo a da se ne nasmijete.

Pogledajte i ovo